HemNyheterRasmus från Nybro uppträder i På spåret

Rasmus från Nybro uppträder i På spåret

Rasmus Arvidsson från Nybro, frontman i gruppen Avantgardet, får snart en publik på 2,8 miljoner! För Rasmus har blivit erbjuden att vara gästartist i SVT:s populära På spåret. Den 17 februari är det han som syns och hörs tillsammans med husbandet Augustifamiljen.

Att vara gästartist i På spåret är få förunnat. Så det tog inte lång tid för Rasmus att svara ja på förfrågan.

– Med tanke på att Augustifamiljen är Håkan Hellströms band och med tanke på att alla Sveriges största artister varit med och sjungit i programmet, så är det givetvis en stor ära att de bjudit in mig, säger Rasmus Arvidsson.

Inspelning är den 30 oktober i Göteborg och sändning den 17 februari.

Rasmus band Avantgardet släppte sin hyllade debut ”För många dyra skor och döda ögon” i mars och är just nu ute på sin första turné som hade premiär på Pustervik i Göteborg i september. Bandet och Rasmus har fått stor uppmärksamhet vid sina spelningar, och flera arrangörer ger dem oerhört god kritik.

– Det går helt otroligt bra just nu faktiskt, medger Rasmus. Jag vet fortfarande inte om jag drömmer. Oavsett stad eller upplägg så blir det något speciellt varje gång. I Linköping sa arrangören att det var den bästa spelningen på 24 år. Då har ändå Broder Daniel varit där. Två gånger dessutom. Och vi är ju bara från Nybro. Otroligt.

POPULÄRT