HemMånadens TårtaTårta till engagerade, tålmodiga Lena

Tårta till engagerade, tålmodiga Lena

Vi fortsätter att dela ut tårtor under 2017 till någon/några ni tycker gör det lilla extra och är värd att uppmärksammas med en tårta från oss.

Andra tårtan i januari fick specialpedagog Lena Särnholm. Vi träffar henne utanför hennes arbetsplats på Paradisskolan, där vi överlämnar tårtan ”För att hon är värd det”

Motiveringen från Carina Erlandsson lyder:

Jag nominerar Lena Särnholm på Paradisskolan. Hade det inte varit för hennes engagemang, styrka och tålamod hade inte min son kommit vidare till gymnasieskolan vilket gör en enorm skillnad för honom. Idag kan han säga att han längtar till skolan och ska studera till VVS-montör. Lena höll även en god kontakt med oss föräldrar vilket betydde oerhört mycket. Lena är verkligen värd en tårta:)

 NybroExtra träffar Lena för att överräcka tårtan under gårdagen, när hon just avslutat veckans arbete.

– Jag blir riktigt rörd och är jätteglad att det går så bra för honom nu, för vi kämpade verkligen tillsammans, säger Lena när hon fått höra motiveringen från Carina.

Lena har arbetat som specialpedagog med högstadieeleverna på Paradisskolan i tre år. Tidigare jobbade hon med yngre barn på en mellanstadieskola i Kalmar.

– Jag trivs mycket bra med mitt jobb men det kan som sagt vara kämpigt ibland. Då är det extra roligt att höra att det går bra för mina tidigare elever och att de hittat rätt väg för framtiden, säger Lena och tackar för tårtan som hon tar med hem för att dela med familjen.

 Marine Arvidsson

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT