HemMånadens TårtaTeamet på ”Tuppen” fick en Tårta

Teamet på ”Tuppen” fick en Tårta

Så här i påsktider passar det utmärkt att få dela ut en tårta till teamet på Hanemålaskolans centralkök med det passande namnet ”Tuppen”, som alltid sätter barnens bästa i fokus.

Motiveringen från särskolans elever och personal via Helle Jensen-Johansson lyder:

Detta fantastiska gäng skapar en varm välkomnande känsla i vår matsal Restaurang Tuppen med sitt goda humör och alltid med glimten i ögat. Deras fina inställning och omtanke kring barnen visar dem genom att alltid ta sig tid till barnen, och teamet gör alltid sitt bästa för sina gäster, trots deras ibland arbetstyngda arbetsmiljö. De lyssnar in barnens egna önskemål och besitter en fantastisk förmåga att själva se behov hos enskilda elever som kan främja deras matlust på ett positivt sätt. Det gastronomiska lyfter de fram på ett härligt sätt via snygga kombinationer av fina färgrika grönsaker och goda maträtter som lockar till god aptit via ögat.

NybroExtra besöker tuppen under frukostrasten. De blir jätteglada för tårtan och är mycket tacksamma över den uppskattning som de får dagligen av alla som äter hos dem. Varje dag serverar de 340 portioner till elever och lärare på Hanemålaskolan. Dessutom lagar de mat till över 300 personer på andra förskolor och skolor i kommunen.

– Idag blir det pytt i panna, säger Camilla Gardhem-Carlsson, som jobbat i köket sedan 2010. Vi är ett härligt arbetslag som ger mycket energi till varandra, som vi sedan sprider till våra matgäster.

– Idag kommer det gå extra bra att jobba när man blivit nominerad och får en så här fin tårta, säger Timo.

–Tårtan intar vi vid nästa rast efter att vi serverat lunchen, säger gänget med ett leende.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

Föregående artikel
Nästa artikel

POPULÄRT