HemNyheterBlack Friday i Nybro är äkta småländsk nytta och mys

Black Friday i Nybro är äkta småländsk nytta och mys

De bästa stunderna i vårt vackra centrum är när vi har något gemensamt att samlas kring. Äkta småländsk blandning av nytta och mys. Vi dekorerar och bjuder in till fest – och vi vet ju alla en sak: Det är de glada besökarna som bäst klär in vår Storgata och angränsande kvarter och bidrar till en härlig stämning.

På fredag 23 november är det den så kallade Black Friday. Det är den särklassigt största shoppingdagen under året i ursprungslandet USA, och nu sprider sig fredagsfesten över världen. Många tror att det är en dag att handla på nätet. Så behöver det inte vara. Som så ofta förr visar vi i Nybro att vi är riktigt starka och attraktiva om vi gör saker tillsammans och bjuder in våra kära Nybrobor till upplevelser.

Kom laddade, för i morgon gör vi vår egen Nybroitiska och småländska variant av Black Friday. Det är tredje året i rad vi skapar detta och butikerna lämnar riktigt bra priser. Dessutom är det är extraöppet till 19.00.

Handlar du för 200 kronor i medverkande butiker, får du ett halvt kilo kaffe, och bjuds dessutom på härligt goda svarta lakritskolor.

Varmt välkomna att uppleva Black Friday Nybro!

POPULÄRT