HemMånadens TårtaTårta till Frida och Per för ett fantastiskt ledarskap

Tårta till Frida och Per för ett fantastiskt ledarskap

Veckans tårta delar vi ut till de fantastiska simlärarna i Nybro simklubb, Frida Melin och Per Mattson. Nomineringen kommer från Martina Ottosson och motiveringen lyder:

Att lära sig crawla är inte så lätt som man kan tro, inte för mig i alla fall. Efter två kurser på tisdagarna har jag en bit kvar. Men har aldrig vid någon träning känt att jag inte klarar det. De har sett alla i gruppen, peppar, ger individuell feedback. Aldrig dömande utan alltid ett glatt humör som smittar av sig på oss tappra som gör så gott vi kan. Det kallar jag bra ledarskap.”.

NybroExtra träffar Frida och Per strax innan ett träningspass. De blir överraskade och glada och berättar att de brinner för att lära ut alla simma.

– Vi har varit ledare för crawlgruppen i fyra år nu, men har även andra simkurser för både barn och vuxna i grupp och individuellt, säger de.

– Jag har varit ledare sedan 2011 och är huvudtränare för Nybro simklubb sedan 2016 där jag trivs jättebra med alla aktiva människor. Ibland när jag har en dålig dag är den som bortblåst när jag kommer in i simhallen och får träffa alla som vill träna. Just nu har vi rekordmånga medlemmar i alla åldrar, vilket är mycket roligt, säger Frida.

– Tårtan delar vi efter crawlpasset ikväll, hälsar Per och Frida och sänder ett särskilt tack till Martina för nomineringen.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

Föregående artikel
Nästa artikel

POPULÄRT