HemMånadens TårtaTårta till fantastiska pedagogerna på Naturförskolan

Tårta till fantastiska pedagogerna på Naturförskolan

Idag har vi delat ut en tårta till pedagogerna på Naturförskolan. Nomineringen kommer från förskolebarnens föräldrar genom Therese Karlsson med motivering:

Önskar nominera de fantastiska pedagogerna på Naturförskolan. Från ingenstans slog nyheten om att Naturförskolan ska läggas ner. Fortfarande är det många frågor kring när. Personalen jobbar på och ger våra barn fantastiska dagar med roliga arbeten och hela skogen som lekplats. Detta är ett litet sätt att visa uppskattning från oss som har våra barn på världens bästa förskola.”.

När NybroExtra kommer ner till Naturförskolan för att överraska med tårtan står barn och personal beredda att ge sig ut i skogen.

– Vad roligt att få en tårta så här på fredagsmorgonen, säger personalen Thomas Liljedahl, Anna Isaksson och Helena Isaksson som arbetar denna dag. I personalstyrkan ingår också Victoria Bergström.

–Vi har ett mycket roligt och fritt jobb. Vi är ute mycket och har nära till naturen och vår stora lekgård, som eftersom vi bara är en avdelning inte behöver dela med andra. Dessutom har vi hela skogen som lek och lär område dit vi ofta går på utflykter till olika ställen, säger Thomas.

–Här på Naturförskolan är vi mellan 15–18 barn mellan 1-5 år. Familjerna känner varandra väl. Vi är som en enda stor familj, säger Anna och Helena.

– Tårtan delar vi efter maten idag och alla barn kommer att få smaka, säger personalen och tackar än en gång för tårtan och beger sig med barnen bort till ”solbacken”. (Deras namn på slalombacken eftersom solen oftast skiner där).

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT