HemNyheterTorsdag den 27 oktober är den här igen ”Tjejkvällen i Nybro”

Torsdag den 27 oktober är den här igen ”Tjejkvällen i Nybro”

Tänk, det är 15:e gången som hela Nybros centrum fylls av förväntan, glädje och lust att ha en kul kväll tillsammans. Vi menar så klart storsuccén Nybros Tjejkväll. Och ända sedan starten har Nybros kvinnor i alla åldrar troget ställt upp på idén att ha en egen kväll, i gemensamhetens tecken och med en kul blandning av shopping och umgänge.

På torsdag den 27 oktober händer det igen. Mellan 18 och 21 har butikerna extraöppet och står med öppna famnar för alla regionens tjejer i alla åldrar.

Gyllene Goodiebags

Blir det Goodiebags, undrar ni? Jodå, 800 stycken är laddade med mycket kul och finns i butikerna för er som shoppar. Tack Susanne, Lehna, Ann, Karin och Marita för hjälpen. Det gick strålande bra att fylla de guldglimrande påsarna, men så har vi ju rutin också.

Skulle du möta personer som är utklädda till pumpor, håll dig i närheten! De är utskickade för att sprida extra glädje i form av godis, allt för att ni ska få en extra mysig höstkväll tillsammans.

Som vanligt är gatorna dekorerade för att visa att idag är det Nybrotjejernas egen festkväll. Men inget pryder Nybros gator bättre än alla tjejer som kommer från alla väderstreck för att ha kul och shoppingnöje tillsammans. Det är när ni kommer som festen börjar! 

Som vanligt har vi försökt göra centrum extra festligt. Ni kommer att mötas av sång och musik, 2trubadurer underhåller.

Ett tips: det är skönt att sitta ner en stund för lite mat, fika eller ett gott glas. Och för en kul pratstund. Eftersom det brukar bli trångt, boka gärna bord i förväg. 

Håll utkik i brevlådan på tisdag eller onsdag. Då dimper Nybro Extra ner med tjejkvällsbilagan där du kan läsa och se vad kvällens deltagare har att erbjuda.

Vi ses på torsdag!

POPULÄRT