HemNyheterVisst finns mycket i Nybro att vara stolta över!

Visst finns mycket i Nybro att vara stolta över!

Månadens NybroExtra är på väg hem i alla hem! Det är en särskild känsla när man stolt kan visa upp något. Vi vill gärna slå ett slag för att vi som känner Nybro, bor här eller har rötter här bjuder in vänner, arbetskamrater och andra på redigt Nybroitiska upplevelser. Här händer faktiskt mycket kul saker.

Tema Bil & Transport

Månadens tema handlar om bil och transport, för privatägare eller företagare. Här är lite av vad du möter när du bläddrar i din nya NybroExtra.

–Hos oss på Atteviks Lastvagnar i Nybro är det fullt ös. Förutom att leverera ett bra arbete, ha ordning, tänka hållbart och ständigt utbilda oss i de senaste arbetssätten, så finns ett starkt samhällsengagemang och en stor trivsel i personalgruppen. Detta berättar servicechef Tommy Citrohn.

 Fler och fler bilförare vill köra miljövänligt och köpa elbil eller hybridbil. Det finns många fördelar, men också många frågor. Vi får en pratstund med Tobbe Eriksen, Ola Petersson och Magnus Landström på Liljas bil som svarar och förklarar.

–Det är verkligen inte lätt att råda någon vad de ska köpa för bil nu. Allt beror på vad kunden har för behov av bilen, hur mycket de kör och vilka möjligheter de har att ladda den, säger grabbarna och svarar på de frågor som vi och kunderna ställer.

Thomas Ottosson med personal finns nu i nya lokaler i kvarteret Skruven i Nybro.

 Det blev ett extra år i Gunnarsmo men nu är det klart. Thomas Ottosson Bil & Skadeservice har flyttat in i nya lokaler i kvarteret Skruven i Nybro. Vår reporter har varit på plats.

Tjejkväll

Och på torsdag den 27 oktober händer det igen. Tjejkväll! Mellan 18 och 21 har butikerna extraöppet och står med öppna famnar för alla regionens tjejer i alla åldrar. Kolla in den särskilda bilagan om tjejkvällen som följer med din NybroExtra!

Och när du läst din tidning, fikat lite mysigt och lagt upp planerna för de närmaste dagarna med nära och kära: gör det som man bara kan göra en vacker höstdag. Gå ut i Nybros natur. Njut av färgerna, den höga friska luften och att vi lever i ett land med fyra vackra och härliga årstider!

POPULÄRT