HemNyheterTjejkväll nummer 15 i Nybro. Varmt välkomna!

Tjejkväll nummer 15 i Nybro. Varmt välkomna!

Är du laddad för en härlig tjejkväll i Nybro den 27 oktober? Oavsett om ni kommer för första eller femtonde gången så möts ni av öppna famnen, mys och ett pyntat centrum. Vädret visar sig från sin allra bästa sida med sensommartemperatur och uppehåll, vilket är fantastiskt kul.

I butikerna har de laddat till max och överallt ser ni särskilda Tjejkvälls-erbjudanden. Torget är en viktig plats i Nybro, så även en sån här kväll. Där möter du bl.a. musikerna 2Trubadurer. Passa gärna på att önska en låt du vill höra.  Liljas Bil finns på plats och bjuder på en åktur i Londontaxi. Rosa Rallyrattar, NKC och Fryshuset visar också upp sig. Strosa sedan mellan butiker och torget och shoppa, träffa olika leverantörer och var med i de tävlingar som ordnas hos vissa handlare. Utanför Visioner Advokatbyrå är det höstmarknad. Där träffar du ett helt gäng lokala producenter från Reko Nybro som har mycket gott att erbjuda. Är du sugen på något att äta och dricka finns flera restauranger som har specialerbjudande under kvällen. Handlar du dessutom för minst 200 kronor får du en av de 800 guldfärgade goodiebags som finns hos någon av de som deltar under tjejkvällen.

Unna dig en avslappnad och samtidigt lagom trång och mysig kväll i Nybro. Kom själv eller ta med dig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor, farmor eller tjejgänget till Nybro. 

Vi ses i kväll!  Klockan 18.00 börjar tjejfesten hos butiker, restauranger, företag och på torget i Nybro.

POPULÄRT