HemNyheter100 sidor om sommar i Nybro!

100 sidor om sommar i Nybro!

Bara tre saker behövs för att få härliga upplevelserika dagar. En sommar som omfamnar oss. Den är här! Så en mysig och vacker omgivning. Den är också här, vårt Nybro. Och för det tredje lust och inspiration att uppleva saker. Hoppas du får den när du bläddrar i det NybroExtra du får i din brevlåda och som också kan läsas här på hemsidan: Sommartidningen. Detta kan bli din bästa sommar!

För visst är Nybro en fantastisk kommun. Närheten till naturen, rik på små vackra sjöar och porlande vattendrag. Lätt att finna mysiga platser. Allt det din själ längtat efter och som stimulerar till nya upptäckter. Använd gärna tidningen när du, familjen och vännerna planerar för din sommar i Nybro. Fika ihop, bläddra, prata och imponeras över allt som vår kommun har att erbjuda. Dessutom innehåller den Nybros största evenemangskalender som täcker hela sommaren. Så spara sommartidningen och planera på. Och njut!

Trevlig sommar!

POPULÄRT