HemNyheterSå varmt och mysigt vi hade under tjejkvällen i Nybro!

Så varmt och mysigt vi hade under tjejkvällen i Nybro!

När mörkret sänkte sig över Nybro startade tjejkväll nummer 15, som blev en riktig festkväll i goda vänners sällskap. En tjejkväll då vi samlades tillsammans för att komma loss från vardagen, shoppa, äta gott, lyssna på musik, och ha mycket trevligt ihop.

Butiker och företag bjöd på tävlingar fina erbjudanden och inspiration i massor. Det shoppades loss ordentligt i butikerna och de 800 goodiebags som fanns, var det en stark åtgång på. Tjejerna från Liljas visade elbilar och bjöd på popcorn. Restaurangerna hade tjejkvällsmenyer och många passade på att äta gott tillsammans med goda vänner. 2Trubadurer Johan Offerlind och Jonas Rajala fanns på torget och framförde populära låtar. Rosa Rallyrattar samlade in pengar till bröstcancerfonden. NKC och Fryshuset visade lite av sin verksamhet. Utanför Visioner Advokatbyrå hade lokala producenter från Reko Nybro en höstmarknad. Och våra egna pumpafigurer Ale och Ellen delade ut godis till besökarna. 

Stort tack till alla som engagerat sig tillsammans med oss och alla ni som kom för att uppleva tjejkväll nummer 15 i Nybro!

Loa och Marine

Nedan ser ni några bilder från kvällen. Kommer mer i nästa NybroExtra den 24 november.

Bohmans Bokhandel firar 85 år och bjöd på kaffe och kakor. Här är det Britt-Marie Lindgren och Ingrid Stensson som får hjälp av Lotta
2Trubadurer Johan och Jonas spelade på torget.
Liljas chaufförer bjöd tjejerna på popcorn och visade elbilar.
Många tjejer som inte ville missa tjejkvällen i Nybro, var hos Butik Julia och AnnSofi Westerlund hade fullt upp i kassan.
Lyckohjulsdragning hos Maria Ervasti-Andersson, Emma Tillback, Ellen Mobelius och Vernesa Åkesson på Svensk Fastighetsförmedling. Här med Hannah Friberg och Johanna Holm Nilsson som prövar lyckan.
–Får det lov att vara lite fisksoppa säger Johan på Stora hotellet och visar för Kerstin Elgström.
Lokala producenter i Nybro Reko fanns hos Visioner Advokatbyrå på Storgatan och på innegården som gjorts extra mysig denna kväll.  Här advokaterna Elisabeth Aronsson och Emmy Hallbeck. 
Fullt ös hos Sportringen och Lekextra för Julia och övrig personal.
Trångt hos Butik Karamellen, men Anette, Carina och Ann-Britt väntade tålmodigt.
Systrarna Inger Lidberg, Irene Hermansson och Kerstin Johansson har varit på alla tjejkvällar som NybroExtra arrangerat.
Coola tjejgänget Wilma Wallmoge, Linnea, Svedzina, Siri Andersson och Amanda Svensson, hade handlat under tjejkvällen och fått varsin goodiebag.
Våra goa pumpor Ale och Ellen delade ut godis till besökarna.
Margareta Östensson från Emmaboda var i Nybro med sina väninnor för att ha en kul kväll tillsammans.
Anastasia på Sportbaren serverade öl till många gäster under kvällen. 
Tjejerna AnnChristine Sandgren och Susanne Fransson hade en kul kväll.

POPULÄRT