HemNyheterVilken fantastisk tjejkväll vi fick tillsammans

Vilken fantastisk tjejkväll vi fick tillsammans

Trots en kylslagen aprilkväll var det massor av tjejer som kom, för ingen vill ju missa årets tjejfest i Nybro. Tack till er alla som gjorde tjejkväll nummer 17 i Nybro till en fantastisk och mysig kväll. Vi samlades för att komma loss från vardagen, shoppa, äta gott, lyssna på musik och ha trevligt ihop. Modevisningen lockade över 600 personer som ville spana in vår- och sommarmodet från stadens butiker.

Butiker och företag bjöd på massor av happenings, tävlingar fina erbjudanden och inspiration i massor. Det shoppades loss ordentligt och alla goodiebags tog slut på ett kick.  Restaurangerna hade tjejkvällsmenyer och många passade på att äta gott tillsammans med goda vänner. REKOring sålde närproducerat och på torget fanns många utställare. Elin Ingvarsson presenterade de 42 modeller som till musik av Abba visade senaste vår- och sommarmodet från åtta Nybrobutiker. Under kvällen spelade sedan B&B, 2Trubadurer Jonas Rajala och grabbarna i  Kräm populära låtar från torget, utanför Duveskogs på Hornsgatan och Visioners bakgård. På scenen fanns även kören Våghalsarna vid ett par tillfällen och framförde välkända sånger. Ungdomarna i Nymånarna fanns på plats för att prata om sin föreställning ”Genom storm och krutrök”, som spelas på Folkan den 19 och 20/5.

Stort tack till Mats Runberg och alla som engagerat sig tillsammans med oss och alla ni som kom för att uppleva tjejkväll nummer 17 i Nybro!

Loa och Marine

Nedan ser ni några bilder från kvällen.

POPULÄRT