HemNyheterI kväll är det dags!

I kväll är det dags!

Är du laddad för en härlig tjejkväll i Nybro idag den 25 april? Oavsett om ni kommer för första eller 17:e gången så möts ni av öppna famnen, mys och ett pyntat centrum. Vädret visar sig från sin allra bästa sida med sol och uppehåll, vilket är fantastiskt kul. Något kyligt, så klä er varmt!

Vi börjar redan kl. 17.30 med en stor modevisning från åtta Nybrobutiker, som med ett 40-tal modeller tillsammans kommer visa vår- och sommarmodet.

I butikerna har de laddat till max och överallt ser ni kanonbra Tjejkvälls-erbjudanden. På torget möter du musikerna 2Trubadurer. Passa gärna på att önska en låt du vill höra. På torget finns även Liljas Bil tillsammans med Fryshuset, Socialdemokraterna och Bröstcancerföreningen. Strosa sedan mellan butiker och torget och shoppa, träffa olika leverantörer och var med i de tävlingar som ordnas hos vissa handlare. 

Utanför Visioner Advokatbyrå är det marknad med REKO-ring. Där träffar du ett helt gäng lokala producenter, som har mycket gott att erbjuda. På innegården spelar bandet Kräm. Utanför Duveskog spelar B&B och Våghalsarna sjunger vid ett par tillfällen från scenen under kvällen. 

Är du sugen på något att äta och dricka finns flera restauranger som har specialerbjudande under kvällen. Handlar du dessutom för minst 200 kronor får du en av de 750 goodieboxar som finns hos någon av de som deltar under tjejkvällen.

Unna dig en avslappnad och samtidigt lagom trång och mysig kväll i Nybro. Kom själv eller ta med dig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor, farmor eller tjejgänget till Nybro. 

Vi ses i kväll!  Klockan 17.30 börjar tjejfesten med modevisning utanför Storgatan 12 och kl.18.00 öppnar butiker, restauranger, företag och utställare på torget upp för en tjejkväll i Nybro.

POPULÄRT