Ica Kvantum i samarbete med Liljas Bil och Nybro IF hade under perioden 1 december 2015 och 29 januari 2016 ett billotteri för de som handlat för minst 500 kronor i deras butik. Vinnare blev Evelyn Sjögren.

Publik på Vinn bilen Kvantum personal

Dragningen på lotteriet hölls på baksidan av butiken den 30 januari kl. 12.00. Scenen var riggad och trots att det regnade rejält började folket komma redan klockan 11.00 för att få en så bra plats som möjligt. Det var flera tusen personer som tillslut var på plats med förhoppningen om att bli vinnaren till en Renault Clio IV Energy TCe 90 Dynamique 5-d.

Tillställningen började med att Kvantums ägare Anders och Göran Ed uppmärksammade sin personal som arbetat i butiken i över 30 år. Därefter drog Nathalie Nielsen den vinnande lotten med siffrorna 20795 övervakad av notarius publicus Ingmar Johnson och konferencier Alex Postanidis från Nybro IF. Vinnare blev Evelyn Sjögren och bilnyckeln överräcktes av Torbjörn Eriksen från Liljas Bil.

 

Läs mer och se fler bilder i nästa NybroExtra som kommer i brevlådan den 24 februari.