HemNyheterNy stil för "Molle"

Ny stil för ”Molle”

Håkan ”Molle” Molin är en 57-årig motorintresserad reporter, som även tycker om att sjunga. Han har spenderat åtskilliga timmar de senaste månaderna för att putsa, feja och meka under, i och runt sin tetblå volvo 142, som han i år firar 30-årsjubileum med.

– Bilen har tagit all min tid så jag har inte funderat på mitt eget utseende. Detta är en av anledningarna till att jag anmälde mig för att se vad dessa duktiga företagare här i Nybro kan åstadkomma med mig.

Frida hos Bella Derma ger Molle en soldusch.
Frida hos Bella Derma ger Molle en soldusch.
Berit hos Ohlssons skor valde ut skor till Molle.
Berit hos Ohlssons skor valde ut skor till Molle.
Hos Pontus på Grates fick Molle tips på nya kläder till sin nya stil.
Hos Pontus på Grates fick Molle tips på nya kläder till sin nya stil.
Snygga glasögon provade Molle hos Annette på Optiktjänst.
Snygga glasögon provade Molle hos Annette på Optiktjänst.

 

Se resultatet och läs både om Molles nya stil och samma bil i nästa NybroExtra som kommer i brevlådan den 30 mars.

POPULÄRT