HemNyheterSara tar över Karamellen 1 mars

Sara tar över Karamellen 1 mars

Från och med tisdag den 1 mars är det Sara Wolf som är ny ägare och henne ni kommer att träffa i den lilla inredningsbutiken Karamellen på Garvare Nybergs gata.

Sara bor med familjen i Algutsboda mellan Nybro och Emmaboda och hon är väl bekant med Nybro som stad.

– Det skall bli både roligt och spännande att driva min egen butik här. Jag har ett stort intresse för inredning och då gärna åt den lantliga hållet. Hela Greengates sortiment och framförallt det nya som snart finns i butiken älskar jag. Jag är även mycket svag för ljuslyktor i alla former, säger Sara.

Snabb affär

Sara kommer närmast från ett jobb som frisör i Kosta. Att hon skulle köpa butiken kom sig av en slump och gick väldigt fort.

– Via Facebook såg jag att butiken var till salu. Jag visste vem Matilda var eftersom vi gått på samma skola i Emmaboda, dessutom har vi båda ett stort intresse för hästar och våra barn har också ett stort hästintresse, så vi har setts en del ute på tävlingar.

 Samma sortiment

– Jag bestämde mig och affären blev klar samma vecka som det var Formexmässa vilket innebar att jag inte kunde var där och handla, utan har fått beställa mycket varor via kataloger. Leverantörer till de produkter jag säljer kommer att vara samma som Matilda hade, så sortimentet kommer att vara som vanligt, säger Sara.

– Våra teer, kaffe och praliner finns i alla goda smakar som tidigare. Barnhörnan där du hittar massor av kul och annorlunda leksaker och prylar har mycket att erbjuda.

– Nu är snart våren här och du är välkommen in för att få mycket inspiration hos mig på Karamellen, hälsar Sara.

 

Marine Arvidsson

Föregående artikel
Nästa artikel

POPULÄRT