HemMånadens TårtaTårtor till fantastisk personal i skolan

Tårtor till fantastisk personal i skolan

Det finns otroligt många duktiga rektorer, lärare och assistenter i kommunen, som arbetar för att lära barn och nyanlända mycket kunskap. Vi på NybroExtra har fått många nomineringar och vill så här i skolavslutningsveckan varje dag uppmärksamma dessa personer med att ge dem en tårta ” För att du är värd det”.

Först ut är de duktiga lärarna på SFI, som med motiveringen.

” De är ett otroligt gäng som alltid gör så gott de kan och mycket mer därtill”. Nomineringen var inskickad av Anna-Lena Johansson.

Merparten av lärarna samlades för att ta emot tårtan. De blev mycket glada och berättade att jobbet som SFI lärare ibland kan vara mycket tufft, men den stora behållningen är att få lära känna många människor med olika livsöden.

 

I morgon läser ni om en lärare på Åkrahällskolan, som får en tårta.

POPULÄRT