HemMånadens TårtaTårta till underbara, ärliga Dijana

Tårta till underbara, ärliga Dijana

Det finns otroligt många duktiga rektorer, lärare och assistenter i kommunen, som arbetar för att lära barn och nyanlända mycket kunskap. Vi på NybroExtra har fått många nomineringar och fortsätter så här i skolavslutningstider att varje dag denna vecka uppmärksamma dessa personer med att ge dem en tårta ” För att du är värd det”.

Tårta nummer två levererade vi till Åkrahällskolan. Det var engelskaläraren Dijana Music som fick tårtan med motiveringen

”En underbar arbetskamrat som alltid lyssnar, hjälper till och är ärlig”.

Dijana blev mycket glad och rörd över de fina orden. När hon fick veta att det var arbetskollegan Susanne Qvist som nominerat henne reagerade hon med att säga:

– Det borde vara Susanne som får en tårta. Hon är helt underbar och en person som hjälpt mig mycket sedan första stund då jag började som lärare här på Åkrahällskolan 2003. Nu vet jag vem jag skall dela denna tårta med i eftermiddag, sa Dijana.

POPULÄRT