HemMånadens TårtaTårta till ödmjuka rektorn Ann-Charlotte

Tårta till ödmjuka rektorn Ann-Charlotte

Det finns otroligt många duktiga rektorer, lärare och assistenter i kommunen, som arbetar för att lära barn och nyanlända mycket kunskap. Vi på NybroExtra har fått många nomineringar och fortsätter så här i skolavslutningsveckan uppmärksamma dessa personer med att ge dem en tårta ” För att du är värd det”.

Tredje tårtan som vi på NybroExtra delar ut till nominerade personer från skolan, fick Ann-Charlotte Averhäll på Montessori.

”En mer engagerad människa med hjärtat på rätt ställe har jag aldrig träffat. Hon har startad upp Montessori från grunden för 30 år sedan med några förskolebarn i ett litet rum till en välfungerande verksamhet med barn från 1-12 år i tre hus på Tallgården. Hon har kämpat mot flera motgångar men alltid sett möjligheterna”.

Så löd motiveringen som var inskickad av Sara Johansson.

Ann-Charlotte blev mycket glad och rörd. Och ödmjuk som hon är ville hon gärna ha med alla sina elever i klass 5-6 på bilden.

 

I morgon läser ni om vem som fick en tårta på Madesjöskolan!

POPULÄRT