HemNyheterAnn mjukstartar åter i november

Ann mjukstartar åter i november

I månadens NybroExtra kan ni läsa om Ann Qvist–Andersson, som plötsligt drabbades av sjukdom och fick stänga sin frisersalong. Hon berättar att det varit en resa och att hon nu är tillbaka igen och mjukstartar i november.

1988 startade Ann Qvist – Andersson sin frisersalong Frisyrhörnan. I många år har hon sysslat med det hon gillar allra bäst nämligen att skapa, frisera och hitta lösningar för alla kunders hår. När hon plötsligt drabbades av sjukdom blev hela livet annorlunda.

– Det blev en resa både fysiskt och emotionellt. Men med stort engagemang från min familj, sjukvården, kunder och andra omtänksamma människor runt omkring, som stöttat och hjälpt mig kan jag nu mjukstarta i november och hoppas vara tillbaka fullt ut med frisörarbetet i januari 2017, berättar Ann.

Ann Qvist- Andersson har drivit Frisyrhörnan sedan 1988.
Ann Qvist- Andersson mjukstartar med sin frisersalong igen efter en tids sjukdom. 

Brinner för yrket

– Som kvinna och frisör är utseendet och framförallt håret mycket viktigt. Nu har jag kortare hår och ny frisyr men jag är samma Ann, som brinner för yrket och har mycket kvar att ge.

– Det har varit en resa, men nu är jag tillbaka igen, säger Ann och hälsar gamla som nya kunder åter varmt välkomna till salongen på Pukebergsgatan i Nybro från och med den 8 november.

Marine Arvidsson

POPULÄRT