HemMånadens TårtaTårta till underbara glädjespridaren Linda

Tårta till underbara glädjespridaren Linda

Vad många härliga människor det finns, och som varje vecka nomineras för NybroExtras tårta. ”För att du är värd det”. Idag har vi överlämnat en tårta till fantastiska Linda Jansson på Mobila teamet 2.

Linda är nominerad av sina jobbarkompisar med motiveringen:

”Linda är en underbar arbetskamrat och en fantastisk omsorgsassistent. Hon är alltid glad och sprider glädje omkring sig. Ställer upp i vått och torrt med ett leende på läpparna. Hon värnar mycket om brukarna och gör alltid det lilla extra för dem. Hon är högt uppskattad och väldigt skicklig på sitt jobb. Engagerad, lyhörd och ger alltid bra råd och tips. Alla kan vi lita på henne till 100 %. Vi är väldigt stolta över att kalla henne vår arbetskamrat på Mobila teamet 2”.

 Vi överraskar henne under ett möte med personalgruppen i deras lokal på Platåvägen. En förvånad och mycket glad Linda tar emot oss.

– Vilka snälla och roliga arbetskompisar jag har. Är det därför alla varit så hemlighetsfulla och fått mig att tro att mötet skulle handla om någon teknikinfo, säger Linda och tar glatt emot tårtan, som hon självklart skall dela med sina kolleger.

– Vi är det bästa gänget och har den bästa arbetsplatsen, säger hon och berättar att hon jobbat på Mobila teamet 2 sedan 2009 och trivs mycket bra.

Sofie Petersson som är enhetschef för de mobila teamen berättar att Mobila teamet 2 är en mycket bra grupp, där alla nya och vikarier har lätt för att komma in i.

– Linda är den person som tar emot dem och som får alla att trivas, säger Sofie.

Marine Arvidsson

Arbetskamraterna på Mobila teamet 2. fr. v. John Döhring, Linda Jansson, Marie Skårner, Pia Björnheimer, Susanne Meyer, Tina Johansson, Sofie Petersson och Johanna Karlsson. Saknas i gruppen denna dag gör Madelene Johansson och Madeleine Palo.
Arbetskamraterna på Mobila teamet 2. fr. v. John Döhring, Linda Jansson, Marie Skårner, Pia Björnheimer, Susanne Meyer, Tina Johansson, Sofie Petersson och Johanna Karlsson. Saknas i gruppen denna dag gör Madelene Johansson och Madeleine Palo.

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT