HemMånadens TårtaTårta till hyvens killen Krille, som gör allt för sina kunder

Tårta till hyvens killen Krille, som gör allt för sina kunder

Fantastiskt många härliga människor det finns och som dagligen nomineras för NybroExtras tårta. ”För att du är värd det”. Vi ökar utdelningen och delar denna fredag redan ut den tredje tårtan i november till chefen och hyvens killen Kristian ”Krille” Andersson på Däckcity.

Motiveringen från en av hans anställda Thomas Thunman lyder:

”Jag vill nominera min chef Kristian Andersson till en tårta. Han har haft det kämpigt en tid och behöver lite uppmuntran. Kristian är en suverän chef och en bra företagare som gör allt han kan för varje kund ”.

 Vi överraskar Krille under en av de mest hektiska dagarna inför Allahelgonshelgen då snön föll från skyn och massor av kunder fanns på företaget med sina bilar för att skifta till vinterdäck.

– Det här känns jättekul att få en tårta. Jag blir riktigt rörd. Jag har världens bästa anställda som alltid ställer upp i tid och otid och då det är mycket att göra. Särskilt sådana här dagar då nästan alla kunder, som också är speciella för mig kommer samtidigt, säger Krille.

Marine Arvidsson

  Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT