HemMånadens TårtaTårta till fantastiska Lotta med kolleger!

Tårta till fantastiska Lotta med kolleger!

Idag har vi besökt förskollärare Lotta Petersson med kolleger på Montessori förskola. I med- och motgång har de humöret alltid på topp och förtjänar att uppmärksammas med en tårta.

Motiveringen från Lillemor och Fredrik Ode´n lyder:

”Vi vill nominera Lotta Petersson med kolleger på Montessori förskola i Nybro till månadens tårta. De är fantastiskt duktiga med barnen och väldigt omtyckta och uppskattade av föräldrarna. De har brottats med personalomsättningar och väldigt krävande barngrupper en tid nu. Trots detta är humöret alltid på topp och de lägger ner hela sin själ för att barnen ska ha det bra. Föräldrarna kan gå till jobbet och veta att barnen är i en miljö där de trivs, utvecklas och är omtyckta. De gör ett fantastiskt jobb med barnen i med- och motgångar.”.

 NybroExtra överraskar Lotta när hon, kollegan Maria och hälften av barngruppen kommer in från att ha varit ute i den härliga naturen runt Montessori.

– Vad glad jag blir och vilken överraskning. Vi har verkligen haft det tufft ibland, men vi kämpar på och har det roligt tillsammans varje dag, säger Lotta som berättar att hon jobbat som förskollärare på Montessori i 16 år.

Avdelningen heter Blåklinten och har 20 barn som är 4 och 5 år gamla.

­– Jag trivs mycket bra här och Tårtan delar jag självklart med mina härliga kolleger Fanny och Maria, säger Lotta.

 Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT