HemNyheterMys och njut på julskyltningen den 27:e

Mys och njut på julskyltningen den 27:e

Black Friday är snart över men på söndag beger du dig självklart till Nybro igen. Då är det åter dags för julskyltning och vi vill att den, som är så fylld av Nybroitisk tradition ska vara tillfällen då du, dina närmaste och vänner kan njuta och koppla av i centrum. Kolla in hantverk, köpa lotter, hitta bra pangerbjudande och i lugn och ro ha roligt tillsammans utan att stressa.

Mysigt och upplyst i Nybro.
Mysigt och upplyst i Nybro.

Titta på den fina dekorationen kommunen gjort kring stolpar, de upplysta träden och granen som ståtar på torget. Passa även på att kolla in alla snygga skyltfönster som handlarna gjort. Och lägg gärna en röst på den handlare som gjort den finaste skyltningen.

Räkna tomtar i våra skyltfönster!
Räkna tomtar i våra skyltfönster!

Och du! Missa inte NybroExtras egna skyltfönster i före detta Kommissionsaffären på Storgatan 20. Vi har fått hjälp av dekorationsexpert Janne Öberg att skylta och han har åstadkommit fyra fantastiska fönster, med både tomtar, paket och stjärnor.

Förresten! Hur många tomtar ser du i de fyra fönstren?

En stor varm adventskram på er allihop från oss på NybroExtra!

stort-fonster

POPULÄRT