HemMånadens TårtaTårta till proffsiga Margareta och Eva, som alltid har ett leende på...

Tårta till proffsiga Margareta och Eva, som alltid har ett leende på läpparna!

Många nomineringar kommer till oss på NybroExtra dagligen. Och vi fortsätter dela ut tårtor ”För att du är värd det” till underbara människor i vår kommun. Idag har vi besökt Margareta Uhler och Eva Eidert, ”spindlarna i nätet” i receptionen på Kährs.

Motiveringen från Ingrid Pettersson lyder:

”Jag nominerar Margareta och Eva som arbetar i receptionen på Kährs. De är verkliga proffs i sitt arbete. Kopplar massor av samtal varje dag, tar emot besökare, fixar fika, beställer lunch, tar emot och skickar iväg post, bokar hotell för långväga gäster. Listan kan göras lång. Den ena dagen är inte den andra lik. Margareta och Eva behåller lugnet med ett leende på läpparna och med en lugn röst.”.

När vi på NybroExtra stiger in i entrén på Kährs tror tjejerna att tårtan skall levereras till något av kontoren. Fast när de förstår att det är de som skall få den blir de mycket förvånade, glada och tacksamma.

– Jag har arbetet här i fyra år, och det är verkligen ett variationsrikt och roligt arbete, berättar Margareta.

­– Och jag har varit här i fem år och det bästa med jobbet är alla trevliga Kährsare och att få hjälpa till, säger Eva.

– Ingrid som nominerat oss är en underbar människa, som också är värd en tårta. Hon är nu pensionär men har tidigare arbetat på Kährs i drygt 25 år. Ibland brukar hon vara här och hjälpa oss att guida våra gäster. Dessutom är hon ordförande i vår konstförening.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT