HemMånadens TårtaTårta till Ann-Kristin och Pär som alltid ställer upp

Tårta till Ann-Kristin och Pär som alltid ställer upp

Idag har tårtan ”För att du är värd det” levererats till Ann-Kristin och Pär Sandgren, som finns för många och ger av sig själva utan stress.

Motiveringen från Gunilla Sjöqvist lyder:

”Ann-Kristin och Pär finns för mig och många andra. När jag blev sjuk för fyra år sedan kom de och blev vårt stora stöd. De har tagit oss med på resor, promenader, bjuder på lunch, bakar bröd och packade när vi flyttade till Kalmar. Det finns mycket mera men det bästa är alla besök vi fått på både Öland och i Nybro, ”Ville bara se hur du mår.” Det värmer, tack för alla gånger ni ihärdigt lyssnat när jag inte mått bra. De ger av sig själva och sin egen tid utan stress, ingenting verkar omöjligt.”.

 Ann-Kristin och Pär tar emot oss hemma i bostaden i Nybro. De blir mycket rörda och glada och berättar att det är en självklarhet för dem att hjälpa och stötta sina vänner och familj.

– Vi har känt Gunilla och hennes man Kenneth länge. När de bodde här i Nybro umgicks vi lite mer än vad vi gör idag, men under sommaren cyklar vi ofta mellan våra stugor för att hälsa på. Och när vi bjuder dem på middag blir det gärna Gunillas favoriträtt lever, berättar de.

Idag är Pär och Ann-Kristin pensionärer som bl.a. är aktiva i Friskis&Svettis, umgås med sina vänner och passar sina barnbarn Elsa, Elin, Wilmer och Clara. Just idag är det Elsa och Elin Sandgren som är hos farmor och farfar och är jätteglada att de skall få en smakbit av tårtan. Tjejernas mamma Lisa som håller sig i bakgrunden bekräftar att vartenda ord i Gunillas nominering stämmer.

– De ställer verkligen upp i alla väder, säger hon.

  Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT