HemNyheterLeif och Loa från Nybro får insatser uppmärksammade av landshövdingen

Leif och Loa från Nybro får insatser uppmärksammade av landshövdingen

Just nu är det extra stolthet och glädje på Nybro Bostads AB och här på NybroExtra AB.

Leif Olson på Bostadsbolaget och Loa Arvidsson på NybroExtra har blivit inbjudna till landshövdingen på middag, som ett sätt att uppmärksamma deras insatser för Nybro och Nybroborna. Självklart är de inbjudna med sällskap.

Årligen bjuder landshövdingen ett antal personer i länet till en ”Länsmiddag på Residenset” för att uppmärksamma betydande prestationer där det skapats attraktiva aktiviteter och spridits positiva signaler som bidrar till samhällets utveckling.

Nybro Bostads AB:s kundservicechef, Leif Olson, har bjudits in för att han ”har gjort ett fantastiskt jobb i integrationsfrågorna genom att vara en drivande kraft bakom Smaka på världen och Frysdisken/Fryshuset.”

Loa Arvidsson och NybroExtra uppmärksammas för arbetet att utveckla handeln och samarbetetsandan i Nybro, exempelvis genom Tjejkvällarna och andra aktiviteter tillsammans med handeln och företagsamheten.

– Alla vi på NybroExtra känner oss väldigt glada och sporrade av uppmärksamheten. Och en middag hos landshövdingen är så klart en upplevelse, liksom att få möta andra företagare från länet, säger Loa Arvidsson.

Middagen äger rum på residenset i Kalmar den 7 december.

POPULÄRT