HemNyheterNybros Lucia sprider ljus

Nybros Lucia sprider ljus

I dagarna tre skall Nybros lucia med tärnor besöka drygt 50 platser i Nybro kommun. Arrangören Lions Club i Nybro tar med dem till företag, föreningar, förskolor, kommunhus och äldreboende.

 Lucian Julie Andersson och tärnorna Elwira Madeling, Emma Viitala, Amy Jonsson, Tindra Cerine Bouacida, Ebba Alriksson, och Elin Rydberg inledde klockan 7.00 på tisdagsmorgonen hos Mark och Service och fortsatte vidare fram till kl. 19.00 då de var på Agona.

Kvantum

15.30 skred de fram bland livsmedelshyllorna på ICA Kvantum. Personal och kunder fick förutom luciasången bl.a. höra Goder afton, Lusse Lelle, Nu tändas tusen juleljus och Stilla natt.  I morgon onsdag gör de sitt första besök hos Örsjö Belysning och avslutar sina framträdanden på Fryshuset torsdag den 15:e kl.18.00.

Lucian Julie Andersson med tärnor skrider fram på ICA Kvantum.
Lucian Julie Andersson med tärnor skrider fram på ICA Kvantum.

POPULÄRT