HemNyheter”Mitt livs bästa timing”

”Mitt livs bästa timing”

För dig som inte var på plats under inspelningen av postkodmiljonären i Nybro i måndags kan se miljonvinnaren Veronica, pengar- och bilvinnaren Marguerite och många andra glada vinnare i sändningen på tv 4 ikväll kl. 19.30.

 Under en kylig och snöig måndagseftermiddag på torget i Nybro delades flera vinster ut. Det var alla med en lott från postnummer 382 44 som vann 5000 kronor/lott förutom högvinsterna på 100 000 kronor, en bil och en miljonvinst. Programledare var Sandra Dahlberg.

– Hej Nybro, sa Sandra Dahlberg när hon steg upp på podiet på torget i Nybro för att dela ut vinster till alla postkodvinnare som bor på postnummer 382 44.
– Hej Nybro, sa Sandra Dahlberg när hon steg upp på podiet på torget i Nybro för att dela ut vinster till alla postkodvinnare som bor på postnummer 382 44.

En av alla fantastiskt glada vinnare är Marguerite Karlsson, som fick motta 300 000 kronor. Hon berättade för Sandra att hon ska köpa en ny bil för pengarna.

– Men det behöver du inte, för utanför ditt hem står en ny Volvo som är din nu, säger Sandra och visar Marguerite på en surfplatta en bild på den röda bilen.

Guldregn över Marguerite Karlsson, som hade tre lotter och fick motta 300 000 kronor och blev även vinnare till en ny Volvo.
Guldregn över Marguerite Karlsson, som hade tre lotter och fick motta 300 000 kronor och även blev vinnare till en ny Volvo.
Amela Sarhaltic var förts ut med att vinna 100 000 kronor. Nedanför står alla lyckliga vinnare i postkoden och jublar.
Amela Sarhaltic var först ut med att vinna 100 000 kronor. Nedanför står alla andra lyckliga vinnare i postkoden 382 44 och jublar.

Miljonvinnaren

I slutet av inspelningen delades miljonvinsten ut. Veronica Rosenling heter den glada vinnaren, som ropades upp på scen. Men eftersom hon frös så mycket hade hon åkt hem, så tv-teamet fick ringa henne och hon kom tillbaka glad och förväntansfull. När hon sedan öppnade det stora guldkuvertet blev hon mållös och chockad. En miljoooooon kronor.

– Jag ska köpa en ny barnvagn till mitt förstfödda barn, var det första Veronika fick fram när Sandra frågade vad hon ska göra med pengarna.

Veronica öppnar kuvertet som visar en check på en miljon kronor.
Veronica öppnar kuvertet med checken på en miljon kronor.

”Mitt livs bästa timing”

När NybroExtra når henne på telefon idag är det en mycket glad Veronica som hunnit tänka många tankar om vinsten.

– Jag gick med i postkodlotteriet i november månad 2016 när jag var i Ullared, i december vann jag dessutom en extra lott och nu är jag miljonär. Mitt livs bästa timing, säger Veronica.

– Att vinna så mycket pengar ger en ökad trygghet för mig och min man. Vi väntar som sagt barn i början av sommaren, så mycket av pengarna kommer gå till barnet. Sen bor vi i villa och lite av pengarna använder vi till renovering samt ett bättre värmesystem. Dessutom kommer jag att kunna planera föräldraledigheten på ett annat sätt.

– Det har varit många funderingar och ibland tror jag fortfarande att det inte är sant. Ikväll ser jag på programmet tillsammans med min man och då åker ”skäms”kudden fram. För det var lite pinsamt under inspelningen att jag hade åkt hem och de fick ringa efter mig, men det var jättekallt, säger Veronica och avslutar med att tacka för alla gratulationer hon fått under veckan.

Missa inte sändningen ikväll där du får se alla lyckliga vinnare!

POPULÄRT