HemNyheterGör dig redo för en upplyst Black Friday i Nybro

Gör dig redo för en upplyst Black Friday i Nybro

Fredagen den 24 november inleds Black Friday, den första dagen på julshoppingen enligt amerikansk tradition som även fått fäste här i Nybro. Planera dina inköp till denna dag och ta del av extra bra erbjudanden och rabatter som möjligt i ett mysigt Nybro tillsammans med vänner.

 Många av butikerna har dessutom extraöppet för dig fram till klockan 20.00, och du kan koppla av med en fika eller något annat gott medan du julshoppar. Och tänk kanske pengarna räcker extra bra därför att butikerna i Nybro har laddat med otroligt bra priser.

Allt detta tillsammans är Black Friday som kommer till Nybro fredagen den 24 november.

Vi får alltså en lokal variant tillsammans med Nybros butiker och företag. Allt för att ge människor i och kring Nybro chansen till ytterligare en härlig upplevelse i vårt centrum. Black Friday är en dag för alla. Hela familjen, män och kvinnor, kompisar, generationer och grannar tillsammans. Gemenskap på alla tänkbara plan!

Mys och samvaro är en annan viktig, och härlig beståndsdel. I centrum möter man lyktor och stämningsbelysning, samt något helt annat som får våra ögon att tindra. Nämligen en riktigt häftig lastbil upplyst och julgranspimpad med extraljus som kommer finnas på torget under sen eftermiddag och kväll. Dessutom kommer ett antal läckra veteranbilar stå uppställda för beskådan längs Storgatan. (med reservation för dåligt väder).

I deltagande butiker blir du bjuden på godis, och när du handlat för 200 kronor får du ett värdebevis på ett paket kaffe att hämta på ICA Kvantum i Nybro. Vill du äta en bit mat har restaurang Dolcevita, Sportbaren/Nybro Kebab, och Parkgrillen specialmenyer hela dagen. Alla vill göra sitt för att du ska få en fin fredag. Tips är att boka bord!

Vi glömmer novembermörkret en stund. Mysfaktorn är stor, ljusen är tända. Centrum lyser mot oss. Allt du nu behöver göra är att sätta ett kryss i kalendern på den 24 november. Och sedan komma och fira Black Friday tillsammans med alla andra härliga Nybrobor!

I Nybro blir vi starka genom att göra saker tillsammans.

Läs mer i NybroExtras ”Black Fridaybilaga” som kommer i brevlådan den 22 november.

 

Vad är Black Friday? Allt började i USA där man förvandlade fredagen efter helgen Thanksgiving till en super-shoppingdag, och precis överallt hade affärer och butiker laddat med erbjudanden och riktigt bra priser. En rivstart på julhandeln, helt enkelt. I USA är Black Friday en folkrörelse, man går man ur huse.

POPULÄRT