HemMånadens TårtaTårta till omtänksamma glädjespridaren Ann

Tårta till omtänksamma glädjespridaren Ann

– Hon är det bästa som finns här på Gläntan, alltid glad och omtyckt av oss alla, säger pensionärerna i kör och applåderar när vi överräcker månadens tårta till aktivitetsledaren på Gläntans mötesplats Ann Runesson.

Motiveringen från alla på Gläntan genom Irene Ingvarsson lyder:

Vi vill uppmuntra allas vår Ann Runesson som jobbar som aktivitetsledare på Gläntans mötesplats. Hon lägger ner hela sin själ i arbetet hon gör. Hon är alltid på glatt humör och skrattar. Ann är omtänksam och behandlar alla lika. Bakar och lagar mat ofta ihop med de gamla, även till utflykterna vi gör ibland. Sjunger tillsammans gör de ofta. Onsdagar spelas det bingo, vilket är populärt med Ann som utropare och hon ser till att vinstvagnen är välfylld. Hon är väldigt omtyckt av oss alla ”.

 NybroExtra träffar Ann strax innan bingospelet ska börja under onsdagen.

– Vilken härlig överraskning, jag blir så glad och tacksam för alla fina ord, säger Ann till alla som kommit till mötesplatsen för att medverka på bingo.

– Jag har jobbat här på Gläntan i 17 år och som aktivitetsledare i två år och trivs mycket bra. Det brukar vara många som deltar i våra aktiviteter, som vi har dagligen och varannan helg, vilket är jättekul. Ibland lagar vi mat ihop, och att skala fem kilo räkor till räkmackorna är en baggis när man hjälps åt. Att sjunga är extra populärt och då brukar vi vara mellan 20-24 personer här, säger Ann.

– Sedan är jag glad att ha Eva, Ann-Marie och Irene som är frivilligarbetare och hjälper till vid de olika sysslorna vi har för oss.

– Tårtan delar jag med min man när jag kommer hem, säger Ann och tackar än en gång.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT