HemMånadens TårtaTårta till solstrålen och energiknippet Emma

Tårta till solstrålen och energiknippet Emma

Nästa tårta ”För att du är värd det” får Emma Donnerstål, platsansvarig och inspiratör på Malkars i Nybro.

Motiveringen från motionären Kristina Johansson lyder:

Emma är en frisk fläkt som sprudlar av energi och leder gruppträningar med bravur. Man blir glad bara man ser henne. En riktig solstråle”.

NybroExtra träffar Emma i Malkars lokal vid glasrondellen i Nybro, strax innan hon ska ha ett möte med kolleger.

– Så otippat, har jag blivit nominerad! Det är ju bara sådant man läser om andra, och Kristina som nominerat känner jag mycket väl, säger en oerhört glad och överraskad Emma.

– Jag har varit anställd här på Malkars i Nybro sedan vi öppnade för drygt två och ett halvt år sedan. Det är så roligt att få inspirera andra att röra på sig med olika motionsformer, fortsätter Emma.

– Vi startar också i dagarna en utbyggnad där en ny anpassad kombisal för cykling och där nya träningskonceptet Milon ska vara. Salen beräknas vara klar i början av 2018.

– Tårtan passar bra att bjuda på nu under mötet med mina kolleger, innan jag kör igång kvällens gymcirkelpass, säger en glad och tacksam Emma.

Marine Arvidsson

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com. Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT