HemNyheterNu laddar vi för Black Friday!

Nu laddar vi för Black Friday!

I morgon den 24 november är det Black Friday. En amerikansk tradition som även kommit till Nybro. En super-shoppingdag, då affärerna laddat med erbjudanden och riktigt bra priser. En rivstart på julhandeln, helt enkelt. I USA är Black Friday en folkrörelse, man går man ur huse.

 Butikerna i Nybro har extraöppet för dig fram till klockan 20.00. Och de har verkligen laddat med otroligt bra priser och annat gott. Från kl. 18.00 finns ett ljus i mörkret att beskåda, nämligen en häftig lastbil pimpad med extra ljus, som lyser upp på torget. Längs Storgatan kan man spana in ett antal läckra veteranbilar.

Vi glömmer novembermörkret en stund. Centrum lyser mot oss. Allt du nu behöver göra är att komma och fira Black Friday tillsammans med alla andra härliga Nybrobor!

POPULÄRT