HemNyheterÄntligen- Nu börjar julen!

Äntligen- Nu börjar julen!

Under torsdagskvällen hade Eds orkester sin traditionella medryckande juljazzkväll inför ett fullsatt Mejeriet.

Å, som det svängde! Med låtar som ”Walking shoes”, ”Somebody loves you”, ”Watch what happens”, ”Out of nowhere”, några låtar om vädret. m.fl. Dessutom fick vi höra ”My Romance” från orkesterns första skiva ”Äntligen”, som spelats in under året.

– I år är det 24:e året i följd, som orkestern med glädje besöker oss här på Mejeriet. De hundra biljetterna sålde slut på bara två timmar, så till 25-årsjubileet nästa år finns planer på att hålla konserten under två dagar, säger Anders Svensson fritidsassistent som tillsammans med bl.a. flera ungdomar på Mejeriet höll i evenemanget och serverade dryck och tilltugg till publiken.

Glada miner och mycket lovord hördes från publiken som kom både från Nybro, Växjö Kalmar och Torsås. I pausen fick en av gästerna och tidigare Nybrobon Polismästare Per-Jan Petersson från Växjö ta emot en julklapp av Lars Ammert, som kom från NybroExtras brovakt sa han. (läs mer under fliken brovakten, så förstår ni)

– Nu är min samling av galgar från Nybrobutiker också komplett, sa en glad Per-Jan efter att han öppnat paketet.

Allsång med jullåtar

Efter pausen drog det igång rejält med jullåtar och allsång, med bl.a. ”White Christmas” och ”Santa Claus is coming to town”. Vi fick även höra solisten Therese Chantre Lilja framföra ”Have yourself a Merry Christmas” på ett mycket stämningsfullt sätt.

Nu kan julen äntligen börja på riktigt, sedan kan vi börja längta till december 2018 och 25-årsjubileet för Eds orkester på Mejeriet.

 Hoger Ruth, Anders, Kelly och Bassél är några som varit med och arrangerat den fantastiska juljazzkvällen med Eds orkester.
Therese Chantre Lilja bjöd på stämningsfull sång.
Laila, Ingerlena och AnnGreth hade en trevlig kväll.
Erik och Britt-Marie Bohman kom för att lyssna och sjunga med i allsången.
Per-Jan Petersson från Växjö överraskades med en gåva  från NybroExtras ”Brovakt”, som innehöll galgar från forna butiker i Nybro. Här ses Per-Jan tillsammans med  Leif Madehall och Ulf Johansson.

POPULÄRT