HemMånadens TårtaTårta till vänliga Jens, på vars fik man gärna samlas

Tårta till vänliga Jens, på vars fik man gärna samlas

Nästa tårta delar vi ut till Jens Ahlgren på Stationscaféet 20elvan, som skapat ett fik med en atmosfär där gästerna trivs, pratar med varandra och hjälps åt.

Motiveringen från gästerna Lasse, Kim, Birger, Ruth, Hasse, Bernt, Carro, Nevve, Lucky, Monica, Lille, Birgitta, Majvy, Håkan, Hasse, Holmström, Anita och Åke lyder:

När du öppnade 20elvan var nog ingen beredd på vad stället skulle betyda för oss. Att ett sådant litet, mysigt fik skulle komma att bli en plats där vi kan samlas, fika och bara leva i nuet. Glömma allt vad vardag och tråkigt väder betyder. Du ska veta att vi alla värdesätter den service du ger oss. Du är alltid glad, otroligt trevlig och får oss att känna som vi kommer till ett andra hem. Fortsätt vara den du är ”.

 NybroExtra träffar en mycket glad och rörd Jens, som skyndsamt tar emot tårtan samtidigt som han lagar det sista inför julbordet som skall serveras till lunch.

– Det är lite jäktigt idag eftersom vi serverar julbord till lunch och det är mycket som skall fixas. Det var min f.d. sambo och jag som startade caféet 2011. För ca två år sedan övertog jag det i egen regi och har sedan dess jobbat otroligt mycket för att erbjuda det sortiment av hembakat fikabröd och lunchrätter som kunden vill ha. Just mina gäster är det bästa med detta jobb, de ger mig en otrolig feedback och jag hoppas kunna jobba med detta i många år till, säger Jens.

– I år kommer jag även servera julbord på julafton, då är alla som vill välkomna hit.

– Tårtan delar jag med mina gäster, så långt det räcker, säger en glad och tacksam Jens.

 Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT