HemNyheterJulkänslan infann sig under konserten Julens Toner

Julkänslan infann sig under konserten Julens Toner

Under måndagskvällen var det för andra året i rad dags för Hanna Holmgren och Thomas Pettersson med vänner samt kören Barbershopaholics att framföra julkonserten ”Julens toner” i Madesjö kyrka, med syftet att publiken skulle hitta den rätta julkänslan.

Wow, vilken kväll det blev! Med stämningsfull sång, roliga upptåg och ett disneymedley som slår själva Kalle Ankas på julafton fick de drygt 300 i publiken vara med om en fantastiskt stämningsfull kväll.

Efter inledningen till låten Starchild med Olga Hultqvist som solist framfördes bl.a. ”Luciasång”, ”När det lider mot jul”(Det strålar en stjärna”), ”Jul jul strålande jul”, ”Tänd ett ljus i advent”, ”Sankt Staffan” och ”Rudolf med röda mulen” med Robin Rösehag som ren.

Thomas Pettersson sjöng en nyskriven sång från den operaföreställning på Wermland Opera i Karlstad han just nu medverkar i. Låten heter ”I wish i was a christmas present” och var sagolikt bra.

I pausen bjöds på glögg och pepparkakor. 10 % av biljettintäkterna gick till insamlingen för Rädda barnen.

”Nu tändas tusen juleljus” avslutade konserten och undertecknad tillsammans med alla i publiken kan säga att vi verkligen hittat den rätta julkänslan när vi fått lyssna till dessa fantastiska melodier framförda av proffsiga sångare och artister.

Marine Arvidsson

Rudolf med röda mulen var också på plats.
Thomas Pettersson framförde låten ”I wish i was a christmas present” på ett sagolikt sätt.
Barbershopaholics med Åsa Cederholm som ledare medverkade under ”Julens toner”.
Gänget framförde ett disneymedley som slår själva Kalle Ankas på julafton.

POPULÄRT