HemMånadens TårtaTårta till de entusiastiska simhallstjejerna som leder vattengympan

Tårta till de entusiastiska simhallstjejerna som leder vattengympan

Från ett gäng motionärer genom Kerstin Elgström och Ingrid Jönsson som är med på vattengympan för seniorer två gånger i veckan kommer följande motivering till ledarna Viktoria, Matilda, Kristina och Camilla.

”De är så entusiastiska och gör oss på extra gott humör. Alltid pigga och glada och med härlig musik får de oss att ta i lite extra. Vi går alltid hem med ett leende på läpparna när vi varit på vattengympan”.

NybroExtra träffar två av ledarna Matilda Eriksson och Victoria Karlsson strax innan ett pass. De blir mycket glada att motionärerna nominerat dem.

– Detta pass har funnits i simhallen i många år och brukar locka upp till 40 deltagare varje gång. Idag är vi något färre, men det börjar dra sig mot jul, och många har mycket att fixa med, säger Viktoria Karlsson som leder passet denna dag.

– Det bästa med att leda detta pass är självfallet alla glada motionärer som kommer varje gång. Att vara med på vattengympa är en skonsam motionsform som passar alla.

– De som är här idag skall alla få smaka en bit av tårtan. Det är bättre att äta upp sig nu innan jul, så tar vi i extra mycket efter helgerna i januari, säger Viktoria och Matilda och tackar samtidigt för nomineringen.

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

Föregående artikel
Nästa artikel

POPULÄRT