HemNyheterNytt silver för Nybros drillande juniorteam

Nytt silver för Nybros drillande juniorteam

I helgen var Nybro Drill på tävlingen Mixed Twirl i Staffanstorp. En stor mixad tävling för alla åldersklasser från sammanlagt 12 deltagande föreningar. En norsk drillförening var inbjuden som vänskapsutbyte. 

Det äldsta junior teamet bestående av Thilda Bergström, Johanna Fredriksson, Signe Hård af Segerstad, Ebba Johansson, Agnes Jonasson samt Victoria Wieczorek upprepade sin bedrift från första tävlingen och fick åter igen silvermedaljer, endast slagna av teamet från TIF Viking Sportdrill från Norge. De besegrade därmed det yngre juniorteamet från Nybro samt team från Alingsås, Fristad, Gislaved, Kalmar, Staffanstorp, Uppvidinge samt Åtvidaberg.

Signe Hård af Segerstad och Victoria Wieczorek är klara för Drill SM i maj.

Klara för Drill SM i maj

Signe Hård af Segerstad och Victoria Wieczorek som slutade 4:a av 13 tävlande junior duetter är redan klara för Drill SM i maj i Helsingborg. De har vid denna säsongs båda kvaltävlingar nått poängen för kvalgräns.

Grattis och lycka till i framtida tävlingar önskar vi på NybroExtra.

POPULÄRT