HemMånadens TårtaTårta till grymma, engagerade och leende Ulrika

Tårta till grymma, engagerade och leende Ulrika

Nästa tårta i januari får Ulrika Martinell.

– Hon är vår fantastiska verksamhetsledare och grymma gyminstruktör på Friskis&Svettis i Nybro säger Karin Björkander Petersson, Josefine Petersson och Sara Nordström i sitt brev som har följande motivering:

”Ulrika är engagerad och ställer alltid upp. Hon får motionärerna att utmana sig och ge allt. Vi tänjer på våra gränser hela tiden. Du är bäst. Vad vore FriskHuset utan ditt leende.”

 Ulrika blir mycket överraskad, glad, rörd och tacksam över nomineringen. Vi träffar henne i FriskHuset efter ett IMT-pass, som hon leder varje måndag.

– Jag har varit gyminstruktör hos Friskis& Svettis i 5 år och leder även en del pass. Sedan drygt ett halvår är jag även verksamhetsledare här, säger Ulrika.

– När jag inte jobbar som personlig assistent tillbringar jag mycket tid i FriskHuset. Här har vi fantastiskt roligt alla ledare, personal och motionärer tillsammans. 2018 har börjat mycket bra, då vi kan erbjuda flera nya pass och ett utbyggt gym som i det stora hela är klart.

– Tårtan delar jag med den personal som är här på Friskis nu, säger Ulrika och bjuder även med två motionärer som hon senare ska instruera på gymmet att få smaka på tårtan.

           Marine Arvidsson

En glad och rörd Ulrika med tårtan ”För att du är värd det”.

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT