HemMånadens TårtaTårta ”För att du är värd det” till underbara Marina

Tårta ”För att du är värd det” till underbara Marina

NybroExtra fortsätter även 2018 att dela ut tårtor till personer som är värda det och blivit nominerade. Från Stina Hagblom kommer denna nominering tillägnad glädjespridaren Marina Lukez.

Jag skulle vilja nominera en underbar människa, bästa vän och min personliga hjälte. Marina Lukez är en människa som alltid ställer upp i vått och torrt. Hon sprider en enorm glädje och man får alltid sig ett gott skratt i hennes sällskap. Hon finns där för alla sina nära och kära och ibland är det lätt att hon glömmer bort att tänka på sig själv. Därför tycker jag att hon är värd denna tårta. STORT TACK för allt du gjort och gör för mig.”

För att kunna överraska Marina med tårtan bad vi Stina om hjälp. Vi stämmer träff i hennes nya lägenhet, där en mycket förvånad, glad och rörd Marina tar emot oss.

– Härliga Stina, säger Marina och ger henne en hjärtlig kram.

Marina arbetar inom Mobila Teamet 1, där hon trivs mycket bra, samtidigt pluggar hon till undersköterska.

– Jag blir klar med mina studier nu till sommaren, och kan sedan ägna mig fullt ut åt arbetet. De närmaste dagarna blir det dock målning och annan uppfräschning av nya lägenheten som jag och min sambo flyttar in i till helgen, säger hon glatt.

– Tårtan delar jag självklart med min bästa vän Stina.

Bästa vännerna Stina och Marina.

           Marine Arvidsson

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT