HemNyheterVilken fantastisk tjejkväll vi hade!

Vilken fantastisk tjejkväll vi hade!

Kul att så många ville komma denna lite kylslagna, men ändå stämningsfulla kväll, som var som en liten extra helgafton då vi tillsammans med Nybros butiker och företag genomförde tjejkväll nummer nio för kvinnor, damer och flickor i alla åldrar.

Besökarna hade planerat sina aktiviteter ihop för kvällen, med mat, shopping och upplevelser. Mamma, dottern, väninnorna, arbetskamraterna, grannfrun, svärmor gjorde något riktigt kul av denna aprilkväll. När vi gör det tillsammans blir det sällan tråkigt och det fanns verkligen saker i centrum som gjorde besöket både nyttigt och trevligt.

Ida Gratte inledde kvällen med att framföra fyra av sina låtar. Tack Ida du var fantastiskt. Friskis&Svettis fortsatte sedan med att visa ett härligt pass, som gjorde oss ordentligt uppvärmda. Därefter framförde Eva Milesson ett medley av ABBA låtar. Fantastiska Eva! Under den efterföljande modevisningen med 45 fantastiska modeller fick vi se många snygga vår- och sommarplagg, skor, väskor och glasögon.

Tack till alla butiker, banken och företag som bjöd på sig själva med ett spännande utbud förmånliga erbjudanden och många överraskningar under kvällen. Liljas chaufförer som bjöd på en åktur i senaste Volvobilarna, musiker som underhöll längs gator och torg samt till Nalle Puh som delade ut godis till barnen.

Vårt hjärtligaste tack till alla som kom och trivdes och tack till alla som bidragit med sin hjälp och kunskap till evenemanget.

Tjejkvällen gör vi för att tjejerna är värda det!

Loa och Marine

En liten påminnelse om hur kul det var. Här ser du en försmak av alla bilder, som togs!

Mer bilder ser ni i NybroExtra som kommer i brevlådan 25 april.

POPULÄRT