HemMånadens TårtaTårta till entusiastiska och fantastiska Kristina och Lena

Tårta till entusiastiska och fantastiska Kristina och Lena

Nästa tårta delar vi ut till de två fenomenala gympaledarna Kristina Albrektsson och Lena Johansson. Nomineringen kommer från seniorerna genom Gudrun Gleisner och Birgitta Gren med motiveringen:

”Vi vill ge en tårta till våra fantastiska ledare som med stor entusiasm och glädje hjälper oss att känna att vi är sunda, starka och smarta seniorer! Med fantastisk musik, bra program, alltid glatt humör och uppmuntrande ord är det en glädje att vara med!”

Vi besöker ledarna i samband med gruppens terminsavslutning i OG-Hallen. De blir mycket överraskade och rörda över uppmärksamheten. De drygt 50 motionärerna på pensionärsgympan fick jubla och applådera.

Kristina har varit ledare i sju år och tillsammans med Lena som hjälpt henne har de kört ett gympapass varje måndagseftermiddag.

– Det bästa med att leda denna underbara grupp är all den härliga respons och värme man får från motionärerna. Det är en sann glädje att vara här tillsammans, säger Kristina och Lena.

– Idag är det avslutning men vi kör igång igen den 10 september.

– Tårtan delar vi efter gympapasset, hälsar de glatt och tacksamt.

Jubel och applåder från pensionärerna i gympagruppen när Lena och Kristina överraskades med tårtan ”För att du är värd det”

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT