HemNyheterSuccén vid Gula grillen, och aktiviteter som fortsätter hela sommaren

Succén vid Gula grillen, och aktiviteter som fortsätter hela sommaren

Ni har väl inte missat allt roligt som händer vid Gula grillen på Vattugatan eller Fryshusets olika aktiviteter runt om i kommunen i sommar. Dessa uppskattas av många och onsdagen den 20 juni var grillkvällen vid grillen ovanligt välbesökt.

Under kvällen serverades korv och hamburgare, glass delades ut och många barn passade på att få ansiktsmålning.

För underhållningen stod Maja & Johanna, Aleksander Pettersson, Glada Bokens Orkester och klockan 19 var det dags för Sean Banan att inta Gula grillens scen i sällskap av dansarna Lollo och Nathalie. Att det började regna strax innan bekom inte den entusiastiska publik som fanns på plats och efter en stund byttes regn mot solsken över den dansande publiken.

Om du ser nå´t eller hör nå´t- gör nå´t!

Publiken dansade och sjöng med till låtar som Här glider kingen in, Copacabanana och Skaka rumpa och även nya låten om superhjälten Bananaman.

Sean Banan berättade om sin uppväxt och hans väg till att bli den han vill vara och om vikten av att säga ifrån om någon blir illa behandlad.

Budskapet var tydligt:

– Om du ser nå´t eller hör nå´t- gör nå´t!

Richard Larsson berättar att det är Hyresgästföreningen som anordnar de flesta av sommarens grillkvällar och att det här var en av de två kvällarna som är i Fryshusets regi.

– Drygt 500 personer har varit här ikväll och att det regnade en stund gjorde ingenting.

Richard sammanfattar kvällen med ett ord:

– Succé!

Josefine Lindman

Förutom grillkvällar med artistuppträdanden har även ett flertal föreningar prova på aktiviteter m.m. Hela programmet och annat kul som händer i Nybro i sommar kan ni läsa under evenemangstips i NybroExtras sommartidning.

Syskonen Nor och Yusef berättar att de gillar Sean Banan.
Sean Banan uppträdde på Fryshusets första grillkväll.
Fler än 500 personer besökte Gula grillen under kvällen.

POPULÄRT