HemMånadens TårtaTårta till ”bästa” chauffören Johan

Tårta till ”bästa” chauffören Johan

Nästa tårta i oktober delar vi ut till Johan Bernfalk på KLT (Kalmar länstrafik, NettoTaxi) Nomineringen kommer från resenärer, besökare, frivilliga och personal på Jutegården med motiveringen:

”Johan är alltid pigg, glad och omtänksam. Alla resenärer säger att han är den bästa chauffören, han sätter alltid kundens behov och önskemål i första hand oavsett vilket funktionshinder denne har. Tack Johan för att du är du och för att du finns. Kram från oss alla!”

– Vad glad jag blir, en riktig kul överraskning som värmer i hjärtat, säger Johan när vi överraskar honom mellan två körningar till Jutegården.

Johan arbetade tidigare som assistent innan han blev chaufför 2002. Han har kört många år i Emmaboda innan han för ett år sedan började köra i Nybro och då bl.a. till Jutegården.

– Att vara chaufför är ett roligt yrke, som ibland även kan var hektiskt. Men hur jäktad jag än är, visar jag det aldrig för mina resenärer. För mig är det viktigast att sätta människan är fokus. Hit till Jutegården är det alltid roligt att komma. Alla är så vänliga här, säger Johan.

– Tårtan delar jag med mina kolleger under fikapausen på förmiddagen. De är också trevliga och är värda att få smaka tårta, säger Johan ödmjukt.

 Marine Arvidsson

Bästa chauffören Johan Bernfalk fick tårtan ”För att du är värd det”.

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT