HemMånadens TårtaTårta till glada dansledaren Siv

Tårta till glada dansledaren Siv

Denna vecka delar vi ut en tårta till Siv Glössner, som visar och lär hur linedance ska dansas. Nomineringen kommer PRO damerna genom Kristin Karlsson. Motiveringen lyder:

”Genom stor entusiasm, noggrannhet och kämpaglöd varje vecka visar och lär Siv oss att dansa linedance med alla dess olika turer och stegkombinationer till härlig musik. Detta gör hon med bravur och alltid med ett leende. Lite felsteg blir det här och där ibland, men också mycket skratt och framförallt en härlig gemenskap. Siv är värd all uppskattning som glädjespridare från oss ”dansanta” PRO-damer.”

Vi träffar Siv efter ett av danspassen i Gullaskruvs Folkets hus. Hon blir mycket glad och överraskad.

– Jag har dansat linedance i flera år och varit ledare för detta härliga gäng i snart 6 år. Det bästa med linedance är den glädje och gemenskap som vi har i gruppen. Vi tar det inte så hårt men blir svettiga ändå, säger Siv.

– Vi längtar till torsdagarna då vi ska träna med Siv hörs unisont från de övriga damerna.

– Det händer att vi har uppvisning också. Bl.a. på äldreboendet Stallgården, vid möte med PRO och på olika mötesplatser för föreningar. Alla som är medlemmar i PRO är välkomna att vara med oss och dansa.

– Tårtan delar jag självklart med alla i gruppen som har möjlighet att stanna kvar efter passet, säger en glad och tacksam Siv.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT