HemNyheterDuveskogs modekvällar hölls på Jutegården

Duveskogs modekvällar hölls på Jutegården

Duveskogs hade sina modevisningar traditionsenligt på Jutegården tillsammans med Bröstcancerföreningen och Jutegården som också var arrangörer vid var sitt tillfälle.

Duveskogs nya ägare Lena och Madeleine Heimark samt Jenny Knutsen som säljer handgjorda smycken hade till sina modeller matchat ihop kläder, accessoarer och skor till kvinnor i alla åldrar samt även en del till männen, då Duveskogs nu även har kläder till killar/män.

Modellerna Rigmor, Margareta, Gunilla, Mona, Elin, Mia, Bettan och Adrian hade sex ingångar var, så totalt visades över 50 olika klädkombinationer med tillhörande smycken och skor.

Håkan Lönngren var konferencier och skojade friskt med modellerna. Han drog även en och annan rolig historia, som lockade till skratt. Duveskogs var mycket nöjd med visningarna.

– Vi har våra duktiga rutinerade modeller som gått på Duveskogs modevisningar i många år. Samt frivilliga som hjälper till vid visningarna. Alla besökare är mycket glada och positiva människor som handlar hos oss, säger Lena.


POPULÄRT