HemNyheterGrattes modeller visade trendigt mode

Grattes modeller visade trendigt mode

Tänk vad mycket som händer hos företagen i Nybro, och imorgon är det tjejkväll.

Tredje butiken under förra veckan att visa höstens- och vinterns modetrender var Grattes.

Onsdagen den 25 september hölls en modekväll på Grattes dit ett 50-tal personer kommit för att låta sig inspireras av vad modellerna Anna, Anne-Louise, Birgitta, Ulrika, Niklas och Stig bar i både kläd- och skoväg från Grattes.

– Allt som modellerna visar finns att shoppa här hos oss. Mini-mannekängen Malte som visar barnkläder är tyvärr sjuk. Kika gärna runt i butiken när du vill se utbudet av kläder som finns i barnstorlekar, sa Niklas Gratte.

Under kvällen bjöds det även på snittar, champinjoner från Bäckebo, bubbel och överraskningar i form av rabatter samt fina vinster i lottdragningen.

POPULÄRT