HemNyheterVälkommen till kvällens tjejfest i Nybro

Välkommen till kvällens tjejfest i Nybro

Ni som står i startgroparna att gå ut idag den 3 oktober: oavsett om ni kommer för första eller tolfte gången så möts ni av öppna famnen, mys och ett pyntat centrum med rosetter, pumpor och lyktor. Butikerna har fyllt på för er skull, och överallt ser ni särskilda Tjejkvälls-erbjudanden. En del butiker har även renoverat eller ändrat om för att ha premiär med det nya under tjejkvällen. Torget är en viktig plats i Nybro, så även en sån här kväll. Du möter musik och aktiviteter, kan sitta ner tillsammans och fika eller käka lite mysigt, prata lite, trivas och vila en stund. Innan det är dags att ta en ny tur bland butiker och erbjudanden, eller bara strosa längs gatorna och möta folk du inte sett på länge. Avslappnat och otvunget. Och samtidigt lagom trångt och mysigt. Kom själv eller ta med dig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor, farmor eller tjejgänget och kom till Nybro.

Vi ses i kväll!  Kl. 18.00 börjar festen!

Rosetterna pryder nu stolparna i centrum. Tack Lotta och Linnea för hjälpen.
1000 goodiebags är packade. Stort tack till Marita, Susanne, Ann, Inger-Lena och Ewa som hjälpt oss med detta.
Goodiebags finns levererade av Loa till alla medverkande butiker. Tack till alla som hjälpt till med innehållet som vi fyllt dem med.

POPULÄRT