HemMånadens TårtaTårta till turistinformationens härliga personal

Tårta till turistinformationens härliga personal

Decembers första tårta har vi delat ut till den fantastiska personalen på turistinformationen/resecentrum. Nomineringen kommer från kunden Birgitta Aronsson. Motiveringen lyder:

”Jag vill nominera personalen på turistinformationen för deras fantastiska service. Jag var och förnyade mitt seniorkort för en tid sedan och behövde en turlista. Istället för att jag skulle skriva ut en själv i den grå maskinen gjorde de det snabbt och hjälpsamt åt mig. En gest som betyder mycket för mig. De är alltid så trevliga och glada. Stort tack till er och alla andra som ger en bra service här i Nybro. Er ska vi alltid vara rädda om ”

På turistinformationen/resecentrum arbetar Lina Pihl, Pauline Fransson, Sofie Selander och Marijana Lindgren samt Sara ibland, som även är på medborgarkontoret.

Denna dag är det Sofie och Marijana som jobbar. De blir mycket glada och förvånade och tar tacksamt emot tårtan.

Sofie har arbetat här i tre och ett halvt år, och Marijana i ett och ett halvt år. Båda är de överens om att de har ett trevligt, varierat jobb där de dagligen träffar mycket folk och många gulliga resenärer som de får serva med både biljetter och information.

– Tårtan delar vi på i eftermiddag och hoppas även att vår chef Kristian Lund kan komma förbi och smaka en bit, hälsar tjejerna.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT