HemNyheterÅrets skyltfönstervinnare inför julen är...

Årets skyltfönstervinnare inför julen är…

Idag är årets sista NybroExtra på väg ut i brevlådan. Då kan ni läsa om och se vem som var bakom tomtemasken, skyltfönstervinnaren, Hammarströms nyårsfyrverkeri vid Linneasjön som tar oss vidare in i ett nytt decennium, julmarknader, tomtesmyg, tävling, nyårskryss m.m. samt massor av julklappstips från Nybrobutikerna.

Juligt, stilfullt och levande. Vinnare av årets snyggaste skyltfönster blev Karamellen på Garvare Nybergs gata som hade hade skyltat med material som för tankarna till jul.

Med start på julskyltningssöndagen och några dagar efter fanns möjlighet att delta i NybroExtras tävling och rösta på snyggaste skyltfönstret till jul i Nybro. I år hade våra läsare bestämt att de flesta rösterna skulle gå till Karamellen som med sitt juliga föns­ter fått till en stämningsfull skyltning med allt som hör julen till.

Karamellen är stolta vinnare av NybroExtras skyltfönstertävling 2019.

– Vad glad jag blir. Det trodde jag inte, men hade stora förhoppningar i alla fall. Vilket kul sätt att avsluta jubileumsåret på, säger Annika Karlsén när NybroExtra kommer för att gratulera.  

Juligt

– I år har vi verkligen planerat skyltningen i tid, så det gick ganska fort och smidigt att göra, säger Annika.

I ett av fönstren satt lilla tomtenissan Tindra och vinkade glatt till alla besökare utanför. Här finns även många saker att ha inomhus både till prydnad och som går att äta.

Fönster nummer två har tema utomhus. Här står en gammal dörr, julklappssäck, gamla skidor och en fin tomte i sin släde.

Det tredje fönstret är för alla barn. Gran och nallar och andra fina leksaker.

– Det är jag som tillsammans med min dotter Erika åstadkommit skyltningen och vi jobbade hela lördagseftermiddagen fram till 22.00, berättar Annika.

Många röstade

I år var det drygt 400 som deltog i tävlingen och det var spridda röster på butikerna som hade fångat folks intresse. Fast när alla kuponger och mail var färdigräknade var det Karamellen som hade flest röster, tätt, tätt följt av Systrarna, Två Klippare, Duveskogs, Magazine Lou och Curts Färg.

Malin röstade

Malin Samuelsson blev också en vinnare eftersom hon röstade på Karamellen.

– Karamellens fönster är fantasifullt och juligt. Den lilla tomtenissan i fönstret var så glad och det är roligt när man har levande personer i skyltfönstret vilket var det bästa tycker jag.

Malin Samuelsson röstade på Butik Karamellen.

Se fler bilder från Karamellen och andra butikers skyltfönster i tidningen.

POPULÄRT